O nama

Tvrtka s iskustvom i snagom

Opredjeljeni razvoju usluga prijevoza, distribucije i logistike

Tvrtka Still transporti pruža široki spektar usluga prijevoza i logističke podrške koje se pružaju unutar Hrvatske i diljem Europe. Skoro 30 godina radnog iskustva i djelovanja doveli su nas do statusa renomiranog partnera u europskim okvirima. Povezani smo s mrežom europskih prijevoznika čime se uklapamo u visoke standarde prijevozničke i logističke struke osiguravajući kvalitetu, brzinu i pouzdanost u poslovnoj suradnji.

Posebno se ponosimo našim opredjeljenjem da ponudimo cjelovite usluge iz kojih izdvajamo specijaliziranost tvrtke za noćnu i ekspresnu dostavu unutar Europe i Hrvatske.

Misija i vizija

Cilj nam je udovoljiti zahtjevima naših strateških partnera i svih pojedinačnih klijenata, koji od nas traže učinkovite logističke usluge. Kako bismo uspjeli u vašem cilju pridržavamo se načela: najveća sigurnost - brzina - fleksibilnost - pouzdanost - jednostavnost. Ozbiljnost pristupa naše tvrtke tržištu i klijentima potvrđuje i činjenica da smo spremni udovoljiti zahtjevima partnera neovisno u kojoj se zemlji nalaze.

Glavne logističke usluge

  • Prijevoz robe, paleta i paketa
  • Skladištenje robe
  • Pakiranje robe
  • Standardna i personalizirana distribucija
  • Brze isporuke unutar Europske unije